Vereniging

Sinds februari 2015 is Eco aan de Zaan een vereniging.

vereniging-eco-aan-de-zaanAls vereniging wil Eco aan de Zaan zich inzetten voor het verwezenlijken van een stedelijk ecodorp in de Zaanstreek. In bredere zin wil zij het bewustzijn over ecologisch wonen, bouwen en werken bevorderen. Verder willen wij onze de leden niet alleen op de hoogte houden van zaken als besluitvoering en plannenmaar willen wij zij daar ook meer bij betrekken. Ook willen wij allerlei activiteiten organiseren om leden en geïnteresseerden meer met elkaar te verbinden, ook met het oog op het eventuele samen wonen in het toekomstige ecodorp.

Als je lid bent van de vereniging help je mee het ecodorp mogelijk te maken, maar ook de activiteiten die de vereniging zal organiseren. Leden krijgen natuurlijk korting op zaken zoals workshops, excursies en zo meer. Ook is lidmaatschap van de vereniging noodzakelijk om in aanmerking te komen voor een plek in het ecodorp.

Als je lid wil worden en zelf idee├źn hebt voor Eco aan de Zaan of wat zij als vereniging haar leden nog meer zou kunnen bieden is jouw input zeer welkom.

Samen bouwen we aan een gezonde en vrolijke toekomst en natuurlijk ook aan een echt stedelijk ecodorp.

Hoe word je lid?

Je kunt het inschrijfformulier hier downloaden of een mail sturen naar:
administratie@ecoaandezaan.nl